Skill: WordPress

Mediam

Mediam is een groothandel in smartphones, tablets, hifi headsets en diverse consumer electronics. Voor de website ‘bewerkte’ we de logo’s  / namen van bekende merken tot één – strak ogend – design. Omdat de website in twee talen opgebouwd moest worden gebruikte we de WPPL pluginn. We kozen in dit design voor de talen Nederlands en Engels. De huisstijl van het logo volledig geïntegreerd in de verdere website. Hiervoor werden ook enkele afbeeldingen grafisch bewerkt voor een strak ogend design.

Opbouw website:

De opzet van deze website is een informatiedrager. Bedoeling is dat (potentiele) klanten op een professionele website landen waar de contactgegevens zeer duidelijk terug te vinden waren. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en een optimalisatie van SEO – Googlevriendelijkheid.

Vakantiesemois is een website waarop vakantiehuizen in de Ardennen worden verhuurd. Samen met de eigenaar van de vakantiewoningen gingen we op zoek naar een website die enerzijds ingaat op de praktische kant van de woning en langs de andere kant een eenvoudige maar gebruiksvriendelijke kalender waar de eigenaar de vakantiewoningen kon beheren rond bezetting en reservering. Anderzijds gingen we per vakantiewoning in op de recreatie die zich rond de vakantiewoningen bevond zoals sporten, cultuur of culinair. Het resultaat is een uitgebreide, maar overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Zowel voor bezoeker als beheerder.

Ondertussen beheert de eigenaar van de vakantiewoningen de inhoud van de website en beheert hij ook het reservatie – kalendersysteem via WordPress

Opbouw website:

De opzet van deze website is een informatiedrager met veel multimedia die het “vakantiegevoel”en het “imo gevoel” overbrengt met veel foto’s en toelichtingen. Website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en een optimalisatie van SEO – Googlevriendelijkheid.

Vakantiesemois
Kennis.rocks

Katty, de grafisch ontwerper van PetitPois kwam met de vraag of ik haar grafische ontwerpen in een website in box conent wilde verwerken. Dit was natuurlijk geen probleem. Al snel ging ik aan de slag en dit leverde volgend resultaat op.

Opbouw website:

Een statisch, blog design. De opzet van deze website is vooral een informatiedrager rond informatica.

Shape Aerial Projects, is een onderneming van Martin Gijselings. “ van huwelijksreportages tot projectontwikkeling, drones zijn een onmiskenbaar instrument geworden om projecten beter, sneller en goedkoper in beeld te brengen”. Hiervoor bouwde ik een bijpassende website.

 

Opbouw website:

De opzet van deze website is een informatiedrager met veel multimedia die het “drone gevoel” moest overbrengen met luchtbeelden en een dynamisch karakter. Website is opgebouwd uit een meerlagige achtergrond, mobiel vriendelijk en een optimalisatie van SEO – Googlevriendelijkheid.

Shape Aerial Projects
Madame Curry

Lise kwam met de vraag of ik haar wilde ondersteunen in het bouwen van haar eigen website. Als opstartende zelfstandige wou ze de regie van haar eigen website ook in handen nemen. Op de achtergrond ondersteunde ik Lise bij de indeling en opbouw van haar website en deed ik een basis optimalisatie van de SEO vriendelijkheid van haar website.

 

Opbouw website:

De opzet van deze website is vooral een informatiedrager over de artiest en met de nodige over de service van de Foodtruck “Madame Curry”. De website werd door de klant zelf opgebouwd en de klant kon met vragen bij mij terecht.

Voor de firma BV Mooiweer ontwikkelde wij de website rond de artiest Robert Long. Begin 2019 komt er een nieuwe voorstelling met als titel De dag dat ik Robert Long ontmoette, een hommage aan de in 2006 overleden chansonnier gemaakt door BV Mooiweer.

 

Opbouw website:

Een statisch, blog design. De opzet van deze website is vooral een informatiedrager over de artiest en met de nodige informatie over de optredens

Robert Long
Lokale politieke partij

BEERSEplus is een lokale politieke partij. Voor deze partij maakte ik een website rond hun campagne voor de verkiezingen.

 

Opbouw website:

Een boxed design met een blogsysteem voor nieuwsberichten in de kijker te zetten.

Rainbow Solutions is de andere tak van mijn bedrijf. Rainbow Solutions is een advies, coaching en expertise bureau rond de thema’s seksuele oriëntatie en genderdiversiteit.Wij werken samen met bedrijven, overheden, scholen en diverse organisaties op het lokale niveau.

 

Opbouw website:

Een boxed design met een blogsysteem voor nieuwsberichten in de kijker te zetten.

Rainbow Solutions