Portfolio: Optimalisatie

Vakantiesemois

Vakantiesemois is een website waarop vakantiehuizen in de Ardennen worden verhuurd. Samen met de eigenaar van de vakantiewoningen gingen we op zoek naar een website die enerzijds ingaat op de praktische kant van de woning en langs de andere kant een eenvoudige maar gebruiksvriendelijke kalender waar de eigenaar de vakantiewoningen kon beheren rond bezetting en reservering. Anderzijds gingen we per vakantiewoning in op de recreatie die zich rond de vakantiewoningen bevond zoals sporten, cultuur of culinair. Het resultaat is een uitgebreide, maar overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Zowel voor bezoeker als beheerder.

Ondertussen beheert de eigenaar van de vakantiewoningen de inhoud van de website en beheert hij ook het reservatie – kalendersysteem via WordPress

Opbouw website:

De opzet van deze website is een informatiedrager met veel multimedia die het “vakantiegevoel”en het “imo gevoel” overbrengt met veel foto’s en toelichtingen. Website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en een optimalisatie van SEO – Googlevriendelijkheid.

Lise kwam met de vraag of ik haar wilde ondersteunen in het bouwen van haar eigen website. Als opstartende zelfstandige wou ze de regie van haar eigen website ook in handen nemen. Op de achtergrond ondersteunde ik Lise bij de indeling en opbouw van haar website en deed ik een basis optimalisatie van de SEO vriendelijkheid van haar website.

 

Opbouw website:

De opzet van deze website is vooral een informatiedrager over de artiest en met de nodige over de service van de Foodtruck “Madame Curry”. De website werd door de klant zelf opgebouwd en de klant kon met vragen bij mij terecht.

Madame Curry
Rainbow Solutions

Rainbow Solutions is de andere tak van mijn bedrijf. Rainbow Solutions is een advies, coaching en expertise bureau rond de thema’s seksuele oriëntatie en genderdiversiteit.Wij werken samen met bedrijven, overheden, scholen en diverse organisaties op het lokale niveau.

 

Opbouw website:

Een boxed design met een blogsysteem voor nieuwsberichten in de kijker te zetten.