Marlieke van Gestel – Filmeditor /><div class='extra_thumbnails'></div>          </div>


          <div class=

Marlieke van Gestel – Filmeditor

Marlieke van Gesel vroeg mij als filmeditor een website aan te maken waar ze zichzelf en haar portfolio kan voorstellen. De website voelt warm en eigentijds aan en is duidelijk met juist genoeg kleuraccenten in de teksten en logo’s – afbeeldingen.

Opbouw website

Een originele opening door niet te starten met de banner, maar met een tekst over haarzelf. met daaronder enkele screenshots uit de verschillende films die Marlieke mee gemaakt heeft. Het resultaat mag er zijn, iets anders waardoor het design fris en eigentijds toont. Het portfolio en de overige pagina’s zijn strak opgebouwd. De contactpagina is ook een pagina die zeer goed gelukt is door de orginele gekleurde social media logo’s.

 

Marlieke  op Freelancer.be

Jeroen heeft uitstekend werk geleverd met het bouwen van mijn website. De samenwerking was top. Hij werkt enorm snel zowel in het uitvoeren van het werk, maar ook in communicatie. Hij volgde mijn instructies en mijn wensen enorm goed op en voelde precies aan wat ik met mijn wensen bedoelde. Hele goede ervaring en kan hem aan iedereen aanbevelen.

De overige website uit mijn portfolio vind je hier terug. 

Project Details

20 april 2020

Marlieke van Gestel

, ,

View Demo